• Pénzakadémia Alapítvány
    Pénzakadémia Alapítvány

    A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

    Bővebben...
  • Pénzügyi tervezés folyamata
    Pénzügyi tervezés folyamata

    A piacon egyedülálló módon azt valljuk, hogy ne csak a szerződéskötésig tartson a tanácsadó kapcsolatot ügyfelével, hanem a kapcsolattartás igazából onnan kezdődjön.

    Bővebben...
  • Tervezői szolgáltatások
    Tervezői szolgáltatások

    Nálunk Ön van a középpontban! Megkeressük az Ön céljainak és pénztárcájának legmegfelelőbb pénzügyi megoldást.

    Bővebben...
  • Élettervezés
    Élettervezés

    Az élettervezés mindenkinél mást jelent. Ha a pénzügyi megközelítést vesszük alapul, az élettervezés egy híd, amely összeköti életünk céljait pénzügyi terveinkkel. 

    Bővebben...
  • Pénzügyi tervezés
    Pénzügyi tervezés

    Jobb pénzügyi döntések jobb életet jelentenek! Ezért egy biztos alapokon nyugvó, átgondolt pénzügyi tervre van szükség és a megfelelő pénzügyi eszközökre.

    Bővebben...
  • Portfólió átvizsgálás
    Portfólió átvizsgálás

    Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

    Bővebben...
  • Főoldal
  • Minősítések
  • Minősítő szervezetek

Minősítő szervezetek

pénzügyi tervezés

FPSB (Financial Planning Standards Board) – Az FPSB (Financial Planning Standards Board: A Pénzügyi Tervezés Szabványügyi Testülete) non-profit szövetség, amely szervezi, fejleszti és működteti a pénzügyi tervező szervezetek minősítési, oktatási és egyéb rokon programjait annak érdekében, hogy a pénzügyi tervezés szakmai szabványainak világszerte történő bevezetésével, alkalmazásával és népszerűsítésével a globális szakmai közösség javát és védelmét szolgálja.

Bővebben

pénzügyi tervezés

 

MPTSZ (Minősített Pénzügyi Tervezők Szövetsége) – A Minősített Pénzügyi Tervezők Magyarországi Szövetsége (MPTSZ) önkéntes alapon működő non-profit társaság, amely a CFP™ nemzetközi ipari (szakmai) szabvány adaptálását tűzte ki célul a magyar pénzügyi szolgáltató szektorban. A Szövetség az FPSB követelményrendszerének megfelelően működő magyarországi szervezet, amelynek küldetése a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos tanácsadás fejlesztése az ügyfelek érdekeinek védelme mellett magas minőségi elvárások biztosításával.

Bővebben