• Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Tervezői szolgáltatások
  Tervezői szolgáltatások

  Nálunk Ön van a középpontban! Megkeressük az Ön céljainak és pénztárcájának legmegfelelőbb pénzügyi megoldást.

  Bővebben...
 • Pénzügyi tervezés
  Pénzügyi tervezés

  Jobb pénzügyi döntések jobb életet jelentenek! Ezért egy biztos alapokon nyugvó, átgondolt pénzügyi tervre van szükség és a megfelelő pénzügyi eszközökre.

  Bővebben...
 • Élettervezés
  Élettervezés

  Az élettervezés mindenkinél mást jelent. Ha a pénzügyi megközelítést vesszük alapul, az élettervezés egy híd, amely összeköti életünk céljait pénzügyi terveinkkel. 

  Bővebben...
 • Pénzügyi tervezés folyamata
  Pénzügyi tervezés folyamata

  A piacon egyedülálló módon azt valljuk, hogy ne csak a szerződéskötésig tartson a tanácsadó kapcsolatot ügyfelével, hanem a kapcsolattartás igazából onnan kezdődjön.

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Főoldal
 • Minősítések
 • Minősítő szervezetek

Minősítő szervezetek

pénzügyi tervezés

FPSB (Financial Planning Standards Board) – Az FPSB (Financial Planning Standards Board: A Pénzügyi Tervezés Szabványügyi Testülete) non-profit szövetség, amely szervezi, fejleszti és működteti a pénzügyi tervező szervezetek minősítési, oktatási és egyéb rokon programjait annak érdekében, hogy a pénzügyi tervezés szakmai szabványainak világszerte történő bevezetésével, alkalmazásával és népszerűsítésével a globális szakmai közösség javát és védelmét szolgálja.

Bővebben

pénzügyi tervezés

 

MPTSZ (Minősített Pénzügyi Tervezők Szövetsége) – A Minősített Pénzügyi Tervezők Magyarországi Szövetsége (MPTSZ) önkéntes alapon működő non-profit társaság, amely a CFP™ nemzetközi ipari (szakmai) szabvány adaptálását tűzte ki célul a magyar pénzügyi szolgáltató szektorban. A Szövetség az FPSB követelményrendszerének megfelelően működő magyarországi szervezet, amelynek küldetése a pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos tanácsadás fejlesztése az ügyfelek érdekeinek védelme mellett magas minőségi elvárások biztosításával.

Bővebben