• Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Tervezői szolgáltatások
  Tervezői szolgáltatások

  Nálunk Ön van a középpontban! Megkeressük az Ön céljainak és pénztárcájának legmegfelelőbb pénzügyi megoldást.

  Bővebben...
 • Pénzügyi tervezés
  Pénzügyi tervezés

  Jobb pénzügyi döntések jobb életet jelentenek! Ezért egy biztos alapokon nyugvó, átgondolt pénzügyi tervre van szükség és a megfelelő pénzügyi eszközökre.

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Pénzügyi tervezés folyamata
  Pénzügyi tervezés folyamata

  A piacon egyedülálló módon azt valljuk, hogy ne csak a szerződéskötésig tartson a tanácsadó kapcsolatot ügyfelével, hanem a kapcsolattartás igazából onnan kezdődjön.

  Bővebben...
 • Élettervezés
  Élettervezés

  Az élettervezés mindenkinél mást jelent. Ha a pénzügyi megközelítést vesszük alapul, az élettervezés egy híd, amely összeköti életünk céljait pénzügyi terveinkkel. 

  Bővebben...
 • Főoldal
 • Követelményrendszer
 • Pénzügyi tervezés követelményrendszere

A pénzügyi tervezés követelményrendszere

pénzügyi tervezés4E (Education, Examination, Experince, Ethics) – a pénzügyi tervezés követelményrendszere:

Education/Oktatás: az FPSB által előírt szabványoknak megfelelő szakmai tréning során megszerzik az elméleti és gyakorlati tudást a pénzügyi tervezéssel kapcsolatban. Fő területei: tervezéstechnikai alapok, befektetések, biztosítás, nyugdíj, adó, hagyaték, munkáltatói juttatások és képzés.

Examination/Vizsga: a vizsgák alkalmával tanúbizonyságot adnak arról, hogy szakmai és etikai készségeiket alkalmazni tudják valós életszituációkban is.

Experience/Tapasztalat: több éves tapasztalat szükséges ahhoz, hogy megkapja az Regisztrált Pénzügyi Tervező® / Minősített Pénzügyi Tervező®, illetve később a nemzetközi CFP™ minősítést, ezzel bizonyítva azokat a gyakorlati készségeket, amelyek a minőségi szolgáltatás nyújtásához elengedhetetlenek.

Ethics/Etika: a Minősített Pénzügyi Tervező® szakemberek megfelelnek az Etikai Kódex követelményeinek, ami biztosítja a felelősségteljes magatartást az ügyfelekkel és más piaci szereplőkkel szemben.