• Pályázatok
  Pályázatok

  Egy vállalkozás életében kiváló lehetőséget jelent vissza nem térítendő támogatások elnyerése. Az Ön cége sem maradhat le egyetlen, számára releváns támogatásról sem! 

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Nyugdíjtervezés
  Nyugdíjtervezés

  Időszerű és felkészült tervezéssel elérhetjük azt, hogy időskorunkban elfogadható színvonalon éljünk, s felkészüljünk a megnövekedett kockázatok kezelésére. 

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Befektetések
  Befektetések

  Megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldásokat, melyekkel eligazodhat a befektetési lehetőségek rengetegében. 

  Bővebben...
 • Cafeteria
  Cafeteria

  Ha kérdése van a cafeteriáról, itt megtalálja a választ. 

  Bővebben...

Nyugdíj célú megtakarítás

Biztonság, rugalmasság, alacsony költségek, profi háttér...

Megmutatjuk:

- hogyan érjen el egy valódi megélhetést jelentő nyugdíjat

- hogyan használja ki maximálisan az állam által kínált adókedvezményt

- hogyan tegyen szert extra BÓNUSZokra

... így nem kell aggódnia az állami nyugdíj "nagysága" miatt…

Hogyan tegyen szert álomnyugdíjra?

Jelentkezzen itt!

Tudta-e, hogy aki elérte már a 65 éves kort, nőként további 21, férfiként, átlagosan 16 évre számíthat? Lehet, hogy kissé morbid, de ugye, elgondolkodtató? Sejtjük, hogy mi járhat most a fejében: Nyugdíj? Olyan messze van még! Ugyan, talán meg sem fogom érni?

De mi van, ha mégis?

deloreanMár Magyarországon is elérhető az a modern megoldás, mely a hibrid jellegéből adódóan ötvözi azokat az előnyöket, amit egy megtakarítási program csak adhat azoknak, akik valódi megélhetést jelentő nyugdíjat kívánnak elérni!

Alapvető gazdasági és demográfiai tényezők miatt az állami nyugdíjból egyszerűen nem lehet fenntartani azt az életszínvonalat, amit aktív kenyérkeresőként megszokott. A számok azt mutatják, „a mai munkavállalóknak tovább kell dolgozniuk, mint a szüleiknek”, különben öreg korukra nem számíthatnak tisztességes és elégséges nyugdíjra. Nem lesz ugyanis miből fedezni a felmerülő többletköltségeket.

Hogy miért lehet mégis optimista?

Mert van megoldás...

Ha kész tenni saját anyagi jövőjének biztonsága érdekében, akkor ez a legfontosabb üzenet, amit mostanában olvasott.

Bemutatjuk a legmodernebb nyugdíj célú megtakarítási programot, ami mindent tud, amit egy új generációs pénzügyi megoldás tudhat, hogy VALÓDI ÁLOMNYUGDÍJAT tudjon vele felépíteni:

Mi teszi egyedülállóvá ezt a programot?

1., Biztonság – Ön dönthet úgy, hogy a teljes biztonságot választja, így a befizetett összegekre egy évente meghatározott fix hozamot kap és ebben az esetben a teljes kockázatot a biztosítótársaság viseli. Ez a fix hozam többszöröse a jelenlegi banki kamatoknak.

2., Magas hozamkilátások, bármikor változtatható eszközalapok – Ön dönthet úgy is, hogy saját kockázattűrő képességének megfelelően kiválasztott eszközalapokba fekteti pénzét, hogy profitáljon a világgazdaság fejlődéséből. Ebben az esetben három szakértői portfólió közül választhat a magasabb hozam reményében.

Ha nem született pénzügyi gurunak, akkor ez egy kiváló lehetőség Önnek a nagyobb hozam elérésére. Mivel más-más a kockázatvállalási hajlandóságunk, ezért a portfóliókat három különböző befektetői típusra szabták, hogy könnyen eligazodjon a lehetőségek között, anélkül, hogy pénzügyi guruvá kelljen képeznie magát.

Nem hangzik rosszul, ugye?

Hogyan lehetséges az, hogy már több éves múltra tekint vissza ez a konstrukció, pedig azt mondtuk róla, hogy csak rövid ideje érhető el?

Valóban, Magyarországra csak nemrég érkezett meg, de más országokban már létezett ez a megoldás. Ez egy határokon átívelő konstrukció, melynek létrehozását a magyar piaci szabályozás nem tette volna lehetővé. Kíváncsi, hogy melyik biztosítótársaság kínálja ezt a terméket? Akkor kattintson a válaszért:

 

Jelentkezzen itt!

 

Természetesen azt senki nem garantálhatja, hogy a jövőben is így fognak teljesíteni ezek a portfóliók, de itt jön a képbe a következő pont...

3., Rugalmasság – Ez az a tulajdonság, amivel ha nem rendelkezik egy nyugdíj megtakarítási program, akkor ki lehet dobni a kukába! Három érvet is írunk  amit, ha elolvas  bizonyára egyet fog velünk érteni abban, hogy mennyire fontos a rugalmasság:

 • A szakértői portfóliók kombinálhatók a fix 4% hozamú díjtartalékkal és menet közben bármikor változtathatók.
 • A szakértői portfóliókon kivűl egyéni alapfelosztás is összeállítható és az eszközalapok menet közben szintén bármikor változtathatók. Természetesen ezekben az esetekben sem lesz szüksége komoly pénzügyi szaktudásra, hiszen szakértőink folyamatosan ott lesznek maga mellett és hasznos tanácsokkal, útmutatással látják el.
 • A tőkegyűjtési időszakban három év után bármikor növelheti megtakarításait, csökkentheti megtakarításait vagy, ha élethelyzete úgy alakul, tetszőleges ideig szüneteltetheti befizetéseit! A hétköznapi élet szempontjából ez az egyik legfontosabb tulajdonság, hiszen a mai világban nagyon kevesen tudnak hosszú évekre előre tervezni.

4., Alacsony költségek – A Magyar Nemzeti Bank a költségekre vonatkozóan ajánlást fogalmazott meg, mely szerint a nyugdíj-biztosítási termék akkor előnyös az ügyfél számára, ha annak nyugdíjbiztosításokra alkalmazott teljes költség mutatója (TKMny) 10 éves tartam esetén maximum 4,25%, 15 éves tartam esetén maximum 3,95%, 20 éves tartamnál pedig maximum 3,5%.

Nincs zsákbamacska, nincs apróbetűs rész! Ez a program ennek az ajánlásnak maximálisan megfelel! A TKM-számítás figyelembe vesz minden, a termékhez tartozó és a befektetés értékét csökkentő költségtételt!

Egyedülálló fix BÓNUSZOK – Ebben rejlik az egyik nagy titok, ami ezt a megoldást kiemeli a többi közül és igazán exkluzívvá teszi, sőt gyakorlatilag az egyetlen olyan megoldás a magyar piacon, ahol az optimális költségszerkezet és a pénzintézeti bónuszjóváírások eredményeként az öngondoskodási céljához következetes, s kiegyensúlyozott befektetési stratégiát választó ügyfél folyamatosan azt látja, hogy a megtakarításainak értéke fokozatosan növekszik.

De ez még mindig nem minden!

És a hab a tortán...

+ extra, 20% Adóvisszatérítés – Használja ki az állam által kínált adókedvezményt! Ez egy biztos pénz, hiszen a befizetett összeg 20%-a mindenképpen jóváíródik az Ön befektetési számláján, ami akár évi 130.000 forintot is elérhet, ráadásul kamatadó és egészségügyi hozzájárulás megfizetése nélkül.

Lehet, hogy önmagában a 20% nem tűnik soknak, de ha egy kicsit is előretekint és használja az Albert Einstein által egyszerűen csak a világ 8. csodájának nevezett kamatos kamat mechanizmusát, akkor a folyamat végén egy egész szép kis summát tehet zsebre:

adokedvezmeny

Az adókedvezményt teljesen kihasználva, évenkénti 130.000 forint adójóváírás esetén, évi 4%-os hozam mellett 10 év alatt több, mint 1,5 millió ft, 20 év alatt több, mint 4 millió ft, 30 év alatt több, mint 7,5 millió forint építhető fel csak az adókedvezményből!

Ha ez a lehetőség egy kicsit is elgondolkodtatta és szeretne egy valóban tisztes megélhetést jelentő nyugdíjat, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egy díjmentes konzultációt!

Jelentkezzen itt!

 

Kinek ajánljuk?

 • seniorokHa valóban tisztességes és elégséges nyugdíjat szeretne,
 • ha szeretné kihasználni az állam által nyújtott 20% adóvisszatérítést,
 • ha szereti, hogy plusz bónuszokkal jutalmazzák, mikor a saját anyagi biztonságáért dolgozik,
 • ha szereti, hogy több lehetőség közül választhat, hogy dönthet egy garantált fix hozamú befektetés mellett vagy akár többféle eszközalap közül is választhat, mellyel jóval magasabb hozamot érhet el,
 • ha szeretné mindezt kamatadó és egészségügyi hozzájárulás (EHO) nélkül elérni,
 • ha szeretné a saját kezébe venni anyagi jövőjét,

akkor ez az ajánlat Önnek szól!

Járjon a piac előtt...

Tegyen szert egy valódi megélhetést jelentő nyugdíjra!

Jelentkezzen itt!

redarrow

 

 1. Név*
  Kérjük, adja meg a nevét!
 2. Cégnév
  Invalid Input
 3. Település*
  Kérjük, adja meg települése nevét!
 4. Telefon*
  Kérjük, adjon meg egy telefonszámot!
 5. E-mail*
  Kérjük, adjon meg egy létező e-mail címet!
 6. Üzenet
  Kérjük, adja meg üzenetét!
 7. Megismertem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.*
  Kötelező elem!
 8. Elfogadom, hogy az aktualitásokról hírlevélben tájékoztatást kapjak.
  Kötelező elem!