Pénzügyi elemző - bal menü

Hírlevél archívum

A mai dinamikusan változó piaci környezetben elengedhetetlen a folyamatos és naprakész információszerzés, hiszen az elvesztegetett lehetőségek komoly anyagi áldozatokkal járhatnak. Ezért is hoztuk létre hírlevélküldő szolgáltatásunkat, hogy olvasóink mindig friss és aktuális információkhoz, tanácsokhoz jussanak. Most elérhetővé tesszük eddigi hírleveleinket és elolvashatja, milyen hasznos információkkal láttuk el rendszeres hírlevél-feliratkozóinkat, valamint lehetősége van megtekinteni a kizárólag ügyfeleinknek szóló hírleveleket is, természetesen mindezeket késleltetve! Ha Ön sem szeretne lemaradni az aktuális piaci lehetőségekről és szeretné növelni Ön és családja anyagi biztonságát, iratkozzon fel díjmentes hírleveleinkre!

Â

Rendszeres hírlevelek

Kizárólag ügyfeleinknek szóló hírlevelek

Karrier

  • Váltani szeretne?
  • Bizonytalannak érzi munkahelyét?
  • Netán úgy gondolja, nem értékén kezelik a személyiségét?
  • Szeretne többletjövedelmet?
  • Vagy egyszerűen csak érdeklődik a pénzügyek felé, s szeretne egy új szakmát tanulni?

Tanácsadóink a komplex és hosszú távú gondolkodást helyezik előtérbe – így nem pusztán szakmai és anyagi karriert kínálunk, hanem egyfajta minőségi és szabadabb életmódot is.

Rugalmas indulás, könnyített szakmakezdés, mentori támogatással

Amennyiben leendő munkatársunk megfelel a felvételi követelményeknek, lehetőséget biztosítunk mind a rész- mind a főmunkaidős területeken. Szakmai képzéseink révén felépítjük munkatársaink elméleti tudását, melynek gyakorlati alkalmazásához tapasztalt tanácsadóink személyes mentorként segítik hozzá leendő kollégáinkat. Az indulást követően a szakmai képzés folyamatos, s munkatársaink szisztematikusan építik fel szakmai kompetenciájukat. A gyakorlati elemzés és tanácsadás során pedig folyamatos kontroll mellett fokozatosan tanulják meg a szakmát a gyakorlatban is. Képzéseinken való részvétellel munkatársaink elsajátíthatnak egy olyan pénzügyi kultúrát és tudást, amely lehetővé teszi, hogy életük pénzügyileg tervezett, biztonságot és nyugalmat adó, minőségi lét legyen.

Kiemelkedő kereset, karrierlehetőségek

Az előrejutás nem a véletlen vagy a szerencse kérdése, hanem teljesítményalapon, eredményorientáltságot követve, az elemzői, tanácsadói tevékenység minőségi és mennyiségi mutatói alapján dől el. Amennyiben leendő munkatársunk rendelkezik a megfelelő hozzáállással, tanulni és fejlődni akarással, s természetesen időt és energiát fordít tevékenységére, akkor képzési- és a karrierrendszerünk objektív felépítése gondoskodik a szakmai és anyagi előrelépésről. A karrierben történő előrehaladás során több szakmai irány kínálkozik munkatársaink előtt, melyekre specializálódhatnak. Akit inkább a vezetői pálya vonz, annak lehetőséget biztosítunk a vezetői kompetencia felépítésére és a vezetői érvényesülésre. A rendszerben a megfelelő szakmai tapasztalatok megszerzését követően, az egyéni képességek és vágyak határozzák meg az előrelépés irányait. Erre a hivatásra kiemelkedő jövedelem jellemző, mely a szakmai előrelépéssel és a növekvő teljesítménnyel arányosan emelkedik.

Társadalmilag fontos feladat, elismerés és kellemes közösség

Pénze nem mindenkinek, de pénzügyei mindenkinek vannak – tartja a mondás. A független pénzügyi elemző, tanácsadó szerepe a jelenlegi – dinamikusan változó – gazdasági környezetben felértékelődik. Aki elfogadja ezt a tudást, hosszú távú értékeket tud teremteni családja és környezete számára. Pénzügyeink megfelelő kezelése nemcsak ügyfelünknek előnyös, hanem a nemzetgazdaság és az ország fejlődésére is pozitívan hat. Ennek következtében tanácsadóink életében is hosszú távú értékek jelentkeznek. Az ember átlagosan élete harmadát, felét a munkájával tölti, ezért nagyon fontos, hogy ezt kellemes környezetben és jó érzésekkel, lelkesedéssel tehesse meg! Erre kiemelt figyelmet fordítunk, így leendő munkatársaink egy építő közösségbe kerülnek.

Küldje el önéletrajzát az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, hogy megismerhessük Önt, s lehet, hogy ezzel a pár kattintással megváltoztatja egész életét!

karrier copy

Alapértékek

alapertekek1. Függetlenség és objektivitás

Tanácsadóink teljesen független, piacsemleges és szektorsemleges tanácsadást végeznek. Mivel cégünknek nincs tulajdonosa a pénzintézetek között, nincs elkötelezve egyik pénzintézet felé sem. Így objektív módon, és teljes piaci rálátással dolgozunk. Csak a tanácsadói függetlenség teremtheti meg az objektivitás alapját. Így mi mindig az Ügyfeleink oldalán állunk.

2. Szakmai kompetencia
Tanácsadóink egyedülállóan magas szintű képzési rendszerben kapják az oktatást. A szakképzés és a vizsgáztatás menetében nemzetközi hírnevű oktatási partnerek és a magyar pénzügyi szektor neves személyiségei és intézményei vesznek részt, a képzési rendszer pedig megfelel az Európai Unió direktíváinak. Amerikai-svájci know-how képezte az alapokat a képzési rendszer kidolgozásánál, mely belső tankönyvrendszert és e-learning megoldásokat is használ.

3. Személyre szabott tanácsadás
Mivel eltérő emberek vagyunk, így eltérő igényekkel rendelkezünk. Ezért egyénre szabott pénzügyi analízist végzünk, mely tartalmazza a szükségletek feltárását, s az ezen alapuló cél- és forrásmenedzselést, a pénzügyi életpálya-tervezést, valamint a pénzügyi kultúra elemzését és a rizikóelemzést. A tanácsadási folyamat során mindig cél a nyereség optimalizálás és a kockázat minimalizálás.

4. Optimalizálás
Ügyfeleink teljes pénzügyi portfolióját (hitelek, biztosítások, megtakarítások stb.) díjmentesen szakértői vizsgálat alá vonjuk, optimalizáljuk, s ennek eredményeként átlagosan 50 %-ban anyagi előnyt realizálunk részükre. Így a legtöbb esetben úgy tudunk kézzel fogható előnyöket vagy anyagi megtakarítást elérni, hogy ezzel nem terheljük Ügyfeleink pénztárcáját, csak átcsoportosításokra teszünk javaslatot. A meglévő, illetve konvertált szerződéseket folyamatában és rendszerében kezeljük.

5. Exkluzivitás
Ügyfeleink olyan exkluzív megoldásokat kapnak, melyek máshol nem elérhetőek, vagyis kizárólagosságot élveznek. Ez külön előnyöket, egyedi termékeket, más alapokat és exkluzív bónuszrendszereket jelent, mely során ügyfeleink évente külön jóváírásokat kapnak. Feladat a minőség fenntartása mindenek felett: minőségi tanácsadás és ügyfélkiszolgálás.

6. All financial service
Teljes körű pénzügyi szolgáltatási rendszer. Ügyfeleink rendelkezésére állunk bármilyen pénzügyi kérdésben. Mivel az életben folyamatosan jelennek meg új helyzetek és igények, ezért filozófiánk, hogy Ügyfeleinket hosszú távon szolgáljuk, vagyis a jövőben jelentkező bármilyen pénzügyi kérdéssel nyugodtan forduljanak szakértőinkhez. Ezt a szolgáltatást a cégcsoporton belüli szakosodás teszi lehetővé, melynek során az egységek szinergiában dolgoznak együtt. Ügyfeleink részére a kiválasztott pénzügyi megoldások teljes körű szerződés-lebonyolítását gondosan elvégezzük, majd a dokumentációkat személyesen átadjuk. Ez az egész folyamatra kiterjedő személyes kapcsolat szolgáltatási minőségünk egyik alappillére.

7. Folyamatmenedzselés
Aktív utánkövetési rendszer kíséri figyelemmel az adott termékek és az azzal összefüggő piaci kondíciók alakulását és segít a mindenkori helyes döntés meghozatalában. A folyamatos fejlődés és a pénzintézetek közötti verseny kiéleződése azt eredményezi, hogy szükség van az asszisztenciára és a folyamatmenedzselésre, vagyis hogy Ügyfeleink kezében mindig az aktuálisan legjobb pénzügyi megoldás legyen.

+ 1. Innováció
Szakembereink figyelemmel kísérik a piaci változásokat és folyamatosan aktualizálják az ajánlott termékpalettát. Folyamatosan figyelik a nyugat-európai pénzügyi folyamatokat és változásokat, így élen járunk a termékfejlesztésben. Ez lehetővé teszi, hogy mindig egy lépéssel a piac előtt legyünk, s első kézből adoptáljuk Magyarországra az újdonságokat. Az innovációk új értéket teremtettek a családok és vállalkozások részére.